Klan-E Infinity 3.0 Verwarmde handschoenen

0% of 100
As low as €125.95 Regular Price €139.95
SKU
7251002
Delivery time: Refresh

Klan-e Infinity 3.0 Verwarmde handschoenen

Verwarmde motorfiets handschoenen te verbinden met eigen accupack & motorfiets accu

Elektrisch verwarmde Dual-power waterproof handschoen met lange manchet. Textielhandschoen met waterproof membraan en TPU handpalm slider. Gevoerde winterhandschoen met Dual-power voedingsoptie. Kan via de accu van de motor of via portable accu gevoed worden. De Infinity 3.0 kan via optionele Klan-e bekabeling op uw motoraccu aangesloten worden, of via de 7,4V,3A of 12V,3A accusets als stand-alone aangesloten worden. indien u kiest voor de portable accu set heeft u geen kabels aan de handschoenen, en kunnen de handschoenen ook voor andere vrije tijdstoepassingen gebruikt worden zoals skiën of snowboarden. Omdat de voedingswijze door u zelf gekozen kan worden, worden deze handschoenen exclusief bekabeling en/of accu geleverd.

Makkelijk bedienbare aan/uit knop met 4 verschillende verwarmingsstanden op de bovenzijde van de handschoen. Padding op de knokkels en diverse reflecterende delen op de boven en zijkant van de handschoen. Duim en wijsvinger uitgevoerd met touchscreengevoelig materiaal zodat u uw smartphone en/of navigatie kunt bedienen met de handschoenen aan. Handschoen kan m.b.v. buckle sluiting met klittenband en drawstring in de manchet op de gewenste fitting worden afgesteld. Leren aantreklip aan de binnenzijde van de manchet.

Hoe lang kunnen de handschoenen verwarmen voordat de batterijen moeten worden opgeladen?
Afhankelijk van de batterij, het product en de temperatuur, kunnen batterijen doorgaans 2 tot 6 uur opgeladen blijven. Er is geen limiet aan de verwarmingstijd wanneer de producten zijn aangesloten op een actieve 12 volt (of vergelijkbare) voeding op de motorfiets of scooter.

stand 1 (wit) stand 2 (blauw) stand 3 (paars) stand 4 (Rood)
12V 6:00 uur 4:30 uur 3:30 uur 2:45 uur
7.4V 5:00 uur 3:30 uur 2:30 uur 2:00 uur

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Meer van Klan-e
© 2008-2022 Motorcorner.com